Over ons

Susanne Coppes
Ik ben Susanne Coppes, geboren in Bergharen en opgegroeid met de paarden. Ik heb mijn studie in België gevolgd en ben daarna, in 2005, meteen als dierenarts aan de slag gegaan. Ik heb mijn kennis en ervaring opgedaan in verschillende praktijken van Zuid-Limburg tot Friesland. Ik ben erkend paardendierenarts, mag FEI paspoorten intekenen en ben ook jarenlang erkend keuringsdierenarts geweest. Deze erkenning is helaas vervallen, omdat we geen röntgenruimte voor paarden op de praktijk hebben. De kennis op het gebied van de gezelschapsdieren heb ik in al die jaren uitgebreid, waarbij liefde voor het dier centraal staat.

Susanne Coppes

Josje Hakker
Mijn naam is Josje Hakker, geboren in Soest. Mijn hele leven ben ik al bezig geweest met dieren. Vanaf mijn 6
e jaar ben ik begonnen met koeien melken en bracht ik veel tijd op de boerderij door. Toen ik 8 jaar oud was, wist ik dat ik dierenarts wilde worden. Ik was dan ook erg blij dat ik in Utrecht ingeloot werd! Ik ben afgestudeerd in 2005 en meteen na mijn afstuderen naar Engeland vertrokken, waar ik 3,5 jaar in de algemene praktijk heb gewerkt. Na mijn Engelse avontuur heb ik in verschillende praktijken in Nederland gewerkt. Sinds 2014 werk ik 3 dagen in de week voor Kepro, een bedrijf dat diergeneesmiddelen maakt. Naast mijn werk bij Kepro, ben ik al die tijd ook werkzaam geweest in de praktijk. Ik geniet van deze combinatie. Ik zal in onze praktijk ook met veel passie en inzet voor u en uw dier klaarstaan! 

Josje Hakker

Fieke van de Klok
Hoi, mijn naam is Fieke van de Klok, geboren in Beneden Leeuwen en van jongs af aan al gek op dieren. Al snel wist ik dat ik als dierenartsassistent
 wilde werken, maar eerst moest het papiertje op de middelbare school behaald worden. In 2010 was het eindelijk zover, en verhuisde ik naar Barneveld om daar de opleiding Paraveterinair te starten op het Groenhorst college. In 2014 studeerde ik af en mocht ik mezelf paraveterinair noemen. Echter was er op dat moment weinig werk te vinden en heb ik me zelf om laten scholen richting de ouderenzorg. Mijn hoop op een baan als paraveterinair heb ik altijd gehouden en uitgesproken, en dat wierp zijn vruchten af. Via via kwam ik in contact met deze praktijk, en ervaar ik weer wat voor fantastisch leuke baan dit is. Vanaf heden zal ik dagelijks in de praktijk zijn, om de best mogelijke zorg te geven aan uw huisdier.

Rimke de Koning
Ik ben Rimke de Koning, geboren in Eerde bij Veghel maar inmiddels al weer jaren woonachtig in Langenboom. Als klein meisje droomde ik er al van om dierenarts te zijn. Sinds het afronden van mijn opleiding in Utrecht in 2004 is deze droom werkelijkheid geworden en ben ik met veel plezier werkzaam als gezelschapsdierenarts. Mijn speciale interesses liggen bij de echografie, de dermatologie en de interne geneeskunde. Maar het is juist de variatie aan werkzaamheden die het vak van dierenarts zo ontzettend leuk maakt! Ik kijk er naar uit om met u kennis te maken en sta met heel veel liefde en plezier voor u en uw huisdier klaar.

Algemene voorwaarden KNMVD
De praktijk houdt zich aan de algemene voorwaarden van de KNMvD.